Farsz z dzikich grzybów i szpinaku

Farsz z dzikich grzybów i szpinaku
Farsz z dzikich grzybów i szpinaku może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, tymianek, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Farsz Z Dzikich Grzybów, Farsz Z Dzikich Grzybów, oraz Farsz z kasztanów i dzikich grzybów.

Instrukcje

1
Roztopić 1/4 szklanki masła z oliwą z oliwek w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pokrojone grzyby i lekko posypać solą i pieprzem. Smażyć, aż grzyby są miękkie i zaczynają brązowy, o 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
3
Przenieść grzyby do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Roztopić pozostałą 1/2 szklanki masła w tym samymkillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Dodaj cebulę icelery. Sauté aż warzywa będą miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CebulaCebula
6
Dodaj wszystkie zioła; sauté 1minute dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
7
Dodać szpinak i wrzucić untiljust zwiędły, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
8
Dodaj vegetablemixture do miski z grzybami. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Ochłodzić, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Rozgrzej piekarnik do 177°. podziel chleb między 2 obramowane blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Bakeuntil chleb jest chrupiący, ale nie twardy, odwracającsheets po 5 minutach, 10 do 12 minutestotal.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
11
Przełożyć do bardzo dużej miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Masło 13x9x2-calowe naczynie do pieczenia. Mieszanka Stirvegetable do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Ubić jajka, sól i pieprz w małej misce dobrze wymieszać; ubić w 1 bulionie szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BulionBulion
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Dodać mieszaninę jaj tostuffing, podrzucając do połączenia równomiernie ioddychać więcej bulionu o 1/4 cupfuls jeśli suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
JajkoJajko
15
Przełożyć farsz na przygotowane danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
16
Piec farsz odkryte aż gotowane przez i brązowy i chrupiące na wierzchu, 50 do60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Odstawić na 10 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn