Farsz z dzikich grzybów i szpinaku
Farsz z dzikich grzybów i szpinaku może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, tymianek, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Farsz Z Dzikich Grzybów, Farsz Z Dzikich Grzybów, oraz Farsz z kasztanów i dzikich grzybów.
Instrukcje
Roztopić 1/4 szklanki masła z oliwą z oliwek w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Dodać pokrojone grzyby i lekko posypać solą i pieprzem. Smażyć, aż grzyby są miękkie i zaczynają brązowy, o 8 minut.
Przenieść grzyby do dużej miski.
Roztopić pozostałą 1/2 szklanki masła w tym samymkillet na średnim ogniu.
Dodaj cebulę icelery. Sauté aż warzywa będą miękkie, o 12 protokół.
Dodaj wszystkie zioła; sauté 1minute dłużej.
Dodać szpinak i wrzucić untiljust zwiędły, o 1 minutę.
Dodaj vegetablemixture do miski z grzybami. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Ochłodzić, przykryć i schłodzić.
Rozgrzej piekarnik do 177°. podziel chleb między 2 obramowane blachy do pieczenia.
Bakeuntil chleb jest chrupiący, ale nie twardy, odwracającsheets po 5 minutach, 10 do 12 minutestotal.
Przełożyć do bardzo dużej miski i ostudzić.
Masło 13x9x2-calowe naczynie do pieczenia. Mieszanka Stirvegetable do chleba.
Ubić jajka, sól i pieprz w małej misce dobrze wymieszać; ubić w 1 bulionie szklanki.
Dodać mieszaninę jaj tostuffing, podrzucając do połączenia równomiernie ioddychać więcej bulionu o 1/4 cupfuls jeśli suche.
Przełożyć farsz na przygotowane danie.
Piec farsz odkryte aż gotowane przez i brązowy i chrupiące na wierzchu, 50 do60 minut.