Farsz Z Chleba Kukurydzianego Ostryg
Farsz z chleba kukurydzianego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, jajka, pikantny chleb kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nadzienie z chleba kukurydzianego i ostryg, Dressing z chleba kukurydzianego i ostryg (farsz), oraz Farsz Do Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Połączyć bulion, gałązkę szałwii i gałązkę rozmarynu w małymsaucepan; doprowadzić do wrzenia.
Wyjmij patelnię z ogrzania i pozostaw zapasy strome, aż będą gotowe do użycia.
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię overmedium ciepła i gotować kiełbasę, łamanie itup łyżką, aż gotowane przez, 7-8minutes. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenoszonyprzepuszcza się do dużej miski, pozostawiając dowolnyprzepuszczony tłuszcz na patelni.
Roztopić masło na patelni; dodać cebulę icelery i gotować, aż zmięknie, ok. 10 minut.
Do miski z kiełbasą dodaj mieszankę cebuli, pokrojoną szałwię,natkę pietruszki i tymianek.
Dobrze wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Addoysters z likierem, zarezerwowany bulion (gałązki usunięte), i jajka; wrzucić do połączenia.
Dodaćkornbread; wrzucić, aż dobrze wymieszane ikornbread wchłania większość cieczy.
Łyżka farszu do 3-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.Jeśli w misce pozostanie jakaś ciecz, skropić 1/4 do 1/2 szklanki, aby zwilżyć chleb kukurydziany (ilość zależy od suchości chleba kukurydzianego).
Piec, aż zbrązowieje i ciecz zostanie wchłonięta, 1 godzina-1 godzina 15 minut, namiotowanie folią iftop staje się zbyt ciemne.