Farsz Z Chleba Kukurydzianego
Przepis Cornbread farsz może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 15 minut. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość niedrogi dodatek do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, samodzielnie rosnącą mąkę kukurydzianą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farsz Kukurydziany Pom, Farsz Z Chleba Kukurydzianego, oraz Farsz Z Chleba Kukurydzianego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce, połączyć pokruszony chleb kukurydziany, suszone kromki białego chleba, i solanki; odstawić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać seler i cebulę i gotować, aż przezroczysty, około 5 do 10 protokół.
Wlać mieszaninę warzyw na mieszaninę chleba kukurydzianego.
Dodaj bulion, dobrze wymieszaj, smakuj i dodaj sól, pieprz do smaku, szałwię i przyprawę do drobiu.
Dodać ubite jajka i dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę do nasmarowanej patelni i piec, aż sos jest gotowane przez, o 45 do 60 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj.
Wlać ciasto do wysmarowanego płytkiego naczynia do pieczenia.
Piec około 20 do 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla.
![Sok Domaine LeSeurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki.Ten Riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.]()
Sok Domaine LeSeurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki.Ten Riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
Domaine LeSeurre's Riesling juice is fermented 100% in stainless tanks. While on its lees, the wine is hand-stirred (bâtonnage sur lies) once per month, for 11 months. This process develops an additional complexity of flavors and aromas. This dry Riesling has scents of citrus blossoms and lemon zest, layered on the palate with hints of pear.This Riesling pairs well with trout amandine, raw oysters and is a lovely aperitif.