Farsz szałwiowo-grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj farsz szałwiowy i grzybowy. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.21 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 321 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, olej canolan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 34 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Brązowe masło, szałwia i farsz grzybowy, Indyk z szałwii solonej z farszem grzybowym, oraz Farsz Z Szałwii.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Usuń czapki grzybowe z łodyg. Rezerwa czapki dla rundy Online 2 przepis nadziewane grzyby. Z grubsza posiekaj łodygi i odstaw na bok.
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy. Wymieszać cebulę i seler i gotować, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Dodać łodygi grzybów i ziół i nadal gotować, aż grzyby są rumiane i warzywa są lekko miękkie, o 5 protokół.
Jajka i bulion z kurczaka ubić w dużej misce.
Dodaj chleb w kostkach i wrzucić do herbu wszystkich chleba. Wymieszać gotowaną cebulę i mieszaninę grzybów i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przenieść do naczynia do pieczenia i piec, pokryte luźno folią, przez 40 do 50 minut.
Wyjmij folię na ostatnie 10 minut czasu gotowania, aby brązową górę.
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Użyj resztki z tego przepisu, aby quesadillas i faszerowane grzyby.