Farsz smażony na patyku
Smażony farsz na patyku może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz mąkę, płatki pietruszki, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Smażone Ravioli na patyku, Cakespy: smażone babeczki na patyku, oraz Smażone batoniki na patyku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Posmaruj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia z 1 łyżką masła.
Brązowy kiełbasa na dużej patelni na średnim ogniu, aż jest gotowane przez.
Przenieść na talerz, podczas łyżki off nadmiar tłuszczu, pozostawiając około 2 łyżki na patelni.
Dodać 4 łyżki masła i rozpuścić.
Dodaj cebulę, marchew i seler i podsmażyć, aż zmiękną. Tymczasem w dużej misce do mieszania Wrzuć razem kostki chleba, sól, przyprawę do drobiu, płatki pietruszki, szałwię, sól i pieprz. Wymieszać smażone warzywa do miski.
Wlać bulion z kurczaka i jajka i wymieszać. Nadzienie przełożyć na przygotowane naczynie do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 45 minut, aż wierzch będzie złoty kolor i soki w farszu będą bulgotać.
Rozgrzej olej w frytkownicy do 350 stopni F.
Studzić farsz całkowicie.
Usuń każdy kwadrat z naczynia i owinąć go wokół drewnianego patyka, naciskając go na patyk rękami. Spraw, aby farsz uformował kształt kłody wokół patyczka popsicle, pozostawiając 2 cale patyczka odsłonięte na uchwycie. To powinno wyglądać trochę jak grudkowaty corn dog.
Patyk zwijamy w mąkę, dobrze ją pokrywamy, a następnie wytrząsamy nadmiar. Delikatnie obniżyć patyczki do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor i chrupiące, o 5 protokół.
Przenieś do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć.