Farsz selerowy to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kostki chleba, tymianek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Farsz selerowo-ziołowy, Farsz Z Korzenia Por-Seler, oraz Farsz cebulowy, selerowy i grzybowy.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podsmażyć cebulę w roztopionym maśle, aż będzie miękka, ale nie brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
3
Dodać seler i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
4
Dodaj 2 szklanki bulionu z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
5
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
6
Dodać jajka, sól, pieprz, szałwię, tymianek i majeranek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek
Pieprz
Tymianek
Jajko
Szałwia Lekarska
Sól
7
Dodać mieszankę cebuli i selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Cebula
8
Dokładnie połączyć. Jeśli nadal jest zbyt suchy, dodaj więcej bulionu z kurczaka. Wystarczy, by wypchnąć indyka o wadze od 10 do 15 funtów.