Farsz ryżowy z jabłkami, ziołami i boczkiem

Farsz ryżowy z jabłkami, ziołami i boczkiem
Farsz ryżowy z jabłkami, ziołami i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 318 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 95 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, rosół z kurczaka, zioła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz ryżowy z jabłkami, ziołami i boczkiem, Farsz na zakwasie z boczkiem i jabłkami, oraz Farsz chlebowy z boczkiem, jabłkami, szałwią i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu doprowadzić 1 1/2 szklanki wody i bulionu z kurczaka do wrzenia. Mieszaj z dzikim ryżem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Rezerwując kapiele, odcedzić boczek, pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Na patelni z zastrzeżonych kapieli boczku, podsmażyć cebulę i seler z 1 łyżką wody. Gotować, aż bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wymieszaj pozostałą wodę, biały ryż, porzeczki, wiśnie, żurawinę, morele i jabłka do dzikiego ryżu. Kontynuuj gotowanie 20 minut, lub aż dziki ryż i biały ryż są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Ryż BiałyRyż Biały
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
PorzeczkiPorzeczki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
W dużej misce, wymieszać boczek i mieszankę cebuli do mieszaniny ryżu. Doprawić natką włoskiej pietruszki i suszonymi mieszanymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn