Farsz Ratatouille
Farsz Ratatouille to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukinię, mieszankę farszu kuchennego, bakłażana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ratatouille Farsz Piec, Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), oraz Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i grzyby; gotować i mieszać 5 min. albo do przetargu.
Dodaj bakłażan, cukinię, pomidory i sos pomidorowy; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 15 do 20 min. albo aż warzywa będą miękkie.
Wymieszać mieszankę farszu tylko do zwilżenia.
Odstawić, zadaszony, 5 min.