Farsz Quinoa z porami, orzechami włoskimi i wiśniami
Farsz Quinoa z porami, orzechami włoskimi i wiśniami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka bulionu z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, orzechy włoskie, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Farsz Quinoa z porami, orzechami włoskimi i wiśniami, Sałatka owocowa Quinoa z wiśniami i orzechami włoskimi, oraz Sałatka ze słodkich ziemniaków Quinoa z wiśniami, kozim serem + kandyzowane orzechy włoskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić bulion i 1/4 łyżeczki soli do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj quinoa. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
3
Odstawić 5 minut; puch widelcem.
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku