Farsz na zakwasie z gruszkami i kiełbasą
Farsz na zakwasie z gruszkami i kiełbasą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka estragonu, bazylii, kiełbasy z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Farsz na zakwasie z gruszkami i kiełbasą, Farsz Do Kiełbas Na Zakwasie, oraz Farsz chlebowy z kiełbasą i zakwasem.
Instrukcje
Ułóż chleb w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 425 przez 9 minut lub do złotego koloru.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać kiełbasę i gotować przez 8 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodać kiełbasę do kostek chleba, podrzucając do połączenia. Odstawić.
Powrót do patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i marchew; smażyć 10 minut lub aż cebula zacznie brązowieć. Wymieszać grzyby; gotować 4 minuty. Wymieszać z gruszką, bazylią, estragonem i solą; gotować 4 minuty lub aż gruszka zacznie mięknąć, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mieszaninę gruszki do mieszaniny chleba, rzucając delikatnie połączyć. Wymieszać z bulionem i pieprzem.
Umieścić mieszaninę chleba w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania; przykryć folią.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut. Odkryć; piec farsz dodatkowe 15 minut lub do góry farszu jest chrupiące.