Farsz kukurydziany i chała ze smażoną szałwią

Farsz kukurydziany i chała ze smażoną szałwią może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz jajka, parmezan, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Spróbuj Pełnoziarnisty Chała Farsz Z Suszoną Żurawiną I Szałwią, Kiełbasa z szałwii nadzienie z chleba kukurydzianego z Hatfield, oraz Pieczona pierś z indyka z chlebem kukurydzianym-farsz z szałwii i sos Brandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Masło 2 blachy do pieczenia.
Rozłóż kostki chleba chała na przygotowanych blachach do pieczenia.
Kostki skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Piec chleb w nagrzanym piekarniku, aż tosty i lekko rumiane, 5 do 7 protokół.
Przenieść opiekane kostki do dużej miski.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C). Masło naczynie do pieczenia z 2 łyżkami niesolonego masła.
Pokrój ziarna kukurydzy z kolby do dużej miski. Zeskrobać soki kukurydziane z kolby do miski z jądrami.
Rozgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż miękki, 5 do 10 protokół.
Dodać kukurydzę, szczypta soli i szczypta pieprzu; gotować i mieszać, aż kukurydza zmięknie, o 2 protokół.
Mieszamy mieszankę kukurydzianą z kostkami chleba tostowego.
W misce ubić śmietanę, bulion warzywny, parmezan, jajka, 2 łyżki natki pietruszki, szczyptę soli i szczyptę pieprzu.
Wlać śmietanę do mieszaniny chleba i mieszać aż do całkowitego połączenia.
Przenieść mieszaninę chleba do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Farsz pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż farsz zostanie ugotowany, a wierzch upieczony, 20 do 25 minut.
Roztopić 2 łyżki masła na małej patelni na średnim ogniu. Gotować całe liście szałwii w gorącym maśle, aż masło będzie lekko brązowy i liście szałwii są chrupiące, 1 do 2 minut.
Liście przełożyć na papierowy ręcznik, aby osuszyć. Pokruszyć liście szałwii i pozostałe 2 łyżki natki pietruszki nad farszem.