Przepis rustykalny kasztanowy farsz można zrobić w około 50 minut. Na 1,19 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 79 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pasztet z Ardenów, masło, bułkę tartą owsianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Rustykalne tartaletki ze słodkich ziemniaków, jabłek i kasztanów, Farsz Kasztanowy, oraz Farsz Kasztanowy.
Instrukcje
1
Cebulę podsmażamy na maśle przez 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Dodajemy grzyby, smażymy jeszcze 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Wrzucić do miski, następnie lekko wymieszać pozostałe składniki z dużą ilością przypraw. Włożyć do karku indyka lub łyżkę do naoliwionych puszek muffinowych (do połowy napełnić 8 porcji) i piec 30 min obok indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Cukierki W Czekoladzie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego