Farsz jabłkowo-orzechowy

Farsz jabłkowo-orzechowy
Need a dairy free side dish? Farsz z jabłkami i orzechami pekan może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, pekany, mieszankę farszu chlebowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Spróbuj Nadzienie Orzechowe Jabłkowe, farsz do kiełbas, jabłek i orzechów pekan, oraz Farsz jabłkowy, Kiełbasowy i orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować mieszankę farszu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Do farszu wymieszać orzechy pekan i jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
4
Piec Odkryte w nagrzanym piekarniku 35 protokół, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn