Farsz Jabłkowo-Migdałowy
Farsz jabłkowo-migdałowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, seler, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Farsz Migdałowy Morelowy, Farsz Migdałowy Na Zakwasie, oraz Farsz chlebowy figowo-migdałowy z koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj seler i cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj jabłko; gotuj, często mieszając, 5 minut.
Dodać chleb i dalej 8 składników do holenderskiego piekarnika, rzucając delikatnie połączyć. Łyżka do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 325 przez 35 minut. Odkryć i piec 10 więcej minut lub do złotego.
Podawać z pieczonym lub grillowanym kotletem schabowym.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 2 łyżeczki ekstraktu migdałowego można zastąpić 1/4 szklanki likieru migdałowego.