Farsz z grzybami i pora może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pora, bulion grzybowy, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Farsz Grzybowo-Porowy, Farsz Grzybowo-porowy, oraz Farsz z pora i dzikich grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu. Gotować grzyby, por, czosnek i seler, aż zmiękną i zaczynają brązowieć, o 5 protokół. Umieścić mieszaninę w dużej misce; dodać chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać bulion, jajka, sól, pieprz i pietruszkę w małej misce i zalać chlebem. Wrzucić, aż chleb jest moczony, a następnie przekształcić w natłuszczonej 9-na 13-in. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Upiecz farsz, aż poczuje się jędrny w dotyku i zaczyna brązowieć na wierzchu, około 45 minut.