Farsz Do Chleba Wiejskiego

Farsz Do Chleba Wiejskiego
Farsz do chleba wiejskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, masło, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz wiejski z kozim serem, kapustą i boczkiem, Farsz do chleba wiejskiego z wędzoną szynką, kozim serem i suszonymi wiśniami, oraz Indyk z farszem z szynki wiejskiej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Chleb pokroić w dużą kostkę i rozłożyć na blasze do pieczenia. Pozostaw je odkryte na noc, aby stały się nieświeże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić dużą patelnię na średnim ogniu i dodać pozostałe 2 łyżki masła. Po rozpuszczeniu dodać grzyby, seler i cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż wszystkie warzywa zmiękną, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ostudzić na kilka minut.
6
W dużej misce, połączyć chleb, gotowane warzywa i kasztany wodne. Rzucać, aby połączyć. W osobnej misce ubijamy jajka z bulionem, pietruszką, sosem sojowym i sokami cytrusowymi. Wchodzisz do mieszanki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
WarzywaWarzywa
Sos SojowySos Sojowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ChlebChleb
BulionBulion
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Posypać solą i pieprzem. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt sucha, dodaj więcej bulionu lub trochę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
WodaWoda
8
Rozprowadzić mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Można przykryć i schłodzić na noc, aż będziesz gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Najpierw niech osiągnie temperaturę pokojową.
10
Przykryć patelnię folią i włożyć do piekarnika na 20 do 25 minut. Odkryć i gotować, aż top jest rumiane, o innym 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Pozostaw na 5 minut przed podaniem. Rezerwa 1 filiżanka do innego użytku w razie potrzeby, takich jak rundy 2 przepis Dziękczynienia Pie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn