Farsz Do Chleba Wiejskiego

Farsz Do Chleba Wiejskiego
Farsz do chleba wiejskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, masło, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz wiejski z kozim serem, kapustą i boczkiem, Farsz do chleba wiejskiego z wędzoną szynką, kozim serem i suszonymi wiśniami, oraz Indyk z farszem z szynki wiejskiej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Chleb pokroić w dużą kostkę i rozłożyć na blasze do pieczenia. Pozostaw je odkryte na noc, aby stały się nieświeże.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia z 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić dużą patelnię na średnim ogniu i dodać pozostałe 2 łyżki masła. Po rozpuszczeniu dodać grzyby, seler i cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż wszystkie warzywa zmiękną, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ostudzić na kilka minut.
6
W dużej misce, połączyć chleb, gotowane warzywa i kasztany wodne. Rzucać, aby połączyć. W osobnej misce ubijamy jajka z bulionem, pietruszką, sosem sojowym i sokami cytrusowymi. Wchodzisz do mieszanki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
WarzywaWarzywa
Sos SojowySos Sojowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ChlebChleb
BulionBulion
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać solą i pieprzem. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt sucha, dodaj więcej bulionu lub trochę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
WodaWoda
8
Rozprowadzić mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Można przykryć i schłodzić na noc, aż będziesz gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Najpierw niech osiągnie temperaturę pokojową.
10
Przykryć patelnię folią i włożyć do piekarnika na 20 do 25 minut. Odkryć i gotować, aż top jest rumiane, o innym 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Pozostaw na 5 minut przed podaniem. Rezerwa 1 filiżanka do innego użytku w razie potrzeby, takich jak rundy 2 przepis Dziękczynienia Pie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn