Farsz Cytrynowo-Parmezanowy
Farsz cytrynowo-parmezanowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie, Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie, oraz Farsz Czosnkowy Z Pieczarkami I Parmezanem.
Instrukcje
Cebulę ugotować na maśle na dużej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, aż do miękkości.
Dodać podroby i wino. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż podroby będą miękkie.
Dodać cytrynę i gotować, uncovered, 2 protokół.
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Wlać mieszankę na kostki chleba, dodać parmezan i pozostałe składniki, dobrze wymieszać.