Farsz Aloo Gobhi

Farsz Aloo Gobhi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu Aloo Gobhi. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cayenne, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Aloo Gobhi mamy, Aloo Gobhi (ziemniaki i kalafior), oraz Aarsi ' s Ultimate Aloo Gobhi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. masło płytkie 3-ćwiartowe naczynie do pieczenia (13 przez 9 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż kostki chleba w 1 warstwie w 2 dużych płytkich patelniach do pieczenia i upiec, zmieniając pozycję patelni w połowie pieczenia, aż do wyschnięcia, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zwiększyć temperaturę pieca do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wytnij masło 1 kij na kawałki, a następnie podgrzać w głębokiej patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę, marchew, seler i ziemniaki i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
7
Dodać kalafior i gotować, mieszając, aż kalafior będzie chrupiący-delikatny, o 8 protokół.Wymieszać w proszku curry, sól, pieprz, kminek, i cayenne i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
KalafiorKalafior
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PieprzPieprz
KminekKminek
SólSól
8
Przełożyć do dużej miski i wrzucić kostką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj bulion i 1 szklanka nerkowca, a następnie wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
BulionBulion
10
Farsz rozprowadzić w naczyniu do pieczenia i szczelnie przykryć masłem folią (z masłem do dołu).
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec w górnej trzeciej części piekarnika, aż do ogrzania przez, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Zdjąć folię i posypać pozostałe 1/2 Puchar nerkowca nad góry, następnie piec, aż top jest rumiane, o 10 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Farsz może być złożony, ale nie pieczony, 1 dzień wcześniej i schłodzony, pokryty. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn