Farrotto " z masłem, Gruyère i orzechami laskowymi

Farrotto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Farrotto " z Butternut, Gruyère, i orzechy laskowe spróbować. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, ser gruyere, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy laskowe można śledzić to danie główne z Strudel Śliwkowy Z Orzechami Laskowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka z dyni z orzechami laskowymi, Butternut Stratas z Gruyère, oraz Zapiekanka Z Dyni Z Kozim Serem I Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj por; smażyć 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodać farro i czosnek; gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać z winem; gotować 1 minutę lub aż wino odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
FarroFarro
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj 1 szklankę wody; gotować 8 minut lub aż płyn prawie się wchłonie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodaj jeszcze 2 szklanki wody, 1 szklanka na raz, mieszając, aż każda porcja zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 30 minut). Wymieszać w pozostałej 1 szklance wody, Kabaczek, szałwia, sól i pieprz. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż squash jest po prostu przetargu, mieszając od czasu do czasu. Ser wymieszać, posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn