Farro, Zielona oliwka i sałatka z fety
Sałatka Farro, Zielona oliwka i Feta wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 328 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pszenicy farro, pieprz, sok z cytryny meyer, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farro, Zielona oliwka i sałatka z fety, Sałatka Farro z fasolką szparagową, rzodkiewką i fetą, oraz Sałatka z zielonej fasoli, fety i czarnych oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 4 szklanki osolonej wody i wymieszać. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować farro aż tylko przetargu, o 20 protokół.
Odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia i wyschnięcia trochę, o 5 protokół.
W średniej misce wymieszać olej, sok z cytryny i skórkę, pieprz i pietruszkę. Wymieszać z fetą, oliwkami i ugotowanym farro.
* Znajdź w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych lub zamów online z bluebirdgrainfarms.com