Farro ze słodką czerwoną papryką, jarmużem i kozim serem
Farro ze słodką czerwoną papryką, jarmużem i kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 2 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 879 kalorii. 79 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka farro, cukier, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem, Ser Kozi Nadziewany Mini Papryka, oraz Quinoan I Kozi Ser Faszerowane Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz farro, dużą szczyptę soli i 4 szklanki wody w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć ogień, aby utrzymać na wolnym ogniu, i gotować, aż Farro jest miękka, 25 do 30 protokół. Po zakończeniu spuścić farro w durszlaku. W dużej misce ubij razem 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek, 1/2 łyżki octu, 1/2 łyżki cukru, 1/2 łyżeczki oregano i szczyptę soli.
Dodaj farro do miski i mieszać aż ubrany. Odstawić.
W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju na średniej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj garść jarmużu i mieszaj, aż stanie się jasnozielony i zwiędnie, a następnie dodaj kolejną garść. Kontynuuj proces, aż wszystkie jarmuż został dodany.
Wlać 1/4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, patelnia przykryć, i gotować, aż jarmuż jest tender, ale nadal ma pewną teksturę, 8 do 10 protokół.
Kapustę przełożyć do miski i odstawić. Wytrzyj patelnię.
Rozgrzać 3 łyżki oleju na średniej patelni na średnim małym ogniu, aż migotanie.
Dodaj pokrojoną paprykę, wrzucić dobrze, a następnie przykryć patelnię. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż papryka będzie miękka, ale nadal mają trochę crunch, o 8 protokół.
Wymieszać razem 2 łyżki octu, 1 łyżka cukru, 1 łyżeczka oregano, i szczypta soli w misce, a następnie wlać to na patelnię. Dobrze wymieszać i gotować przez 2 do 3 protokół.
Dodać jarmuż na patelni i mieszać aż do połączenia. Doprawić solą.
Podzielić farro między dwoma dużymi miseczkami i góry każdej z połowy czerwonej papryki i mieszanki kapusty i koziego sera.