Farro ze szparagami, orzechami laskowymi i jarmużem posypane pieczarkami
Farro ze szparagami, orzechami laskowymi i jarmuż polane pieczarkami to wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 396 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 14 fanów. Jeśli masz szalotkę, farro, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Farro Spaghetti z pieczarkami i orzechami laskowymi, Zimowa sałatka z cytrusów i awokado z Farro i orzechami laskowymi, oraz Pieczone ziemniaki, pieczarki, cebula i szparagi polane parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Doprowadzić garnek wody do wrzenia, sól wody i gotować farro do przetargu, 20 minut lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Tymczasem grzyby wrzucić z około 1/4 szklanki EVOO lub tylko tyle, aby lekko obtrzeć, a następnie doprawić tymiankiem. Pieczone do głęboko pachnących i brązowych. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
5
Podczas gdy grzyby są w piekarniku, podgrzać około 2 łyżki EVOO, 2 obroty patelni, na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Dodać czosnek, szalotki i szparagi i gotować do delikatnej chrupiące, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Dodać jarmuż i więdną, doprawić solą i pieprzem oraz gałką muszkatołową do smaku. Deglaze z sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Jarmuż
8
Toast orzechy na małej patelni, aż rumiane i pachnące.
Faro odcedzić i połączyć z warzywami. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Farro można podawać w temperaturze pokojowej lub podgrzać w kuchence mikrofalowej lub patelni. Prażone orzechy należy przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. Podgrzać grzyby na patelni do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Alternatywnie, farro mogą być podawane jako zimnej sałatki i grzyby mogą być pieczone off nocy chcesz służyć. Jeśli zimna farro jest zbyt sucha, Ubierz ocet sherry lub sok z cytryny i więcej EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
Do Smarowania Wkładki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Farro
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki