Farro z grubym Pesto
Farro z grubym Pesto jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Udaj się do sklepu i odbierz ser pecorino, czosnek, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farro Z Grubym Pesto, Serowe Pesto Farro, oraz Sałatka Farro z pietruszkowym pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion z kurczaka zagotować w dużym rondlu na dużym ogniu.
Dodać farro i wymieszać, aby połączyć. Zmniejszyć ogień do niskiego i dusić farro, pokryte, do miękkości, o 25 protokół.
Odcedzić farro i odstawić do dużej miski.
Tymczasem w maszynce połączyć pietruszkę, bazylia, tymianek i czosnek. Pulsuj, aż zioła zostaną grubo posiekane.
Dodać oliwę z oliwek, ocet, sól i pieprz. Pulse ponownie, aż zioła zrobić grubą mieszaninę.
Wrzucić ciepłe farro z grubej pesto.
Przełożyć do miski. Używając obieraczki do warzyw na klinie sera, aby uzyskać około 1/2 szklanki wiórków serowych. Dodać farro z wiórkami serowymi i podawać.