Farro, Sałatka z pomidorów wiśniowych i rukoli
Need a przystawka wegańska? Farro, Sałatka z pomidorów wiśniowych i rukoli może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.89 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, pomidorki koktajlowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka Farro z pomidorami Cherry, cebulą i migdałami, Sałatka z Farro, awokado, ogórków i pomidorów wiśniowych, oraz Sałatka z pieczonych pomidorów wiśniowych, rukoli i sorgo.
Instrukcje
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować farro aż al dente, o 25 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
W misce wymieszać oliwę z oliwek i ocet, doprawić solą i pieprzem.
Dodać pomidory, rukola i dressing do farro i wrzucić dobrze. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.