Farro Risotto

Farro Risotto
Farro Risotto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,35 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 18g białka, oraz 30 g tłuszczu. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz masło, porzeczki, farro i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38 mówi, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze, Farro Risotto, oraz Farro Risotto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać farro i 4 szklanki wody. Namoczyć przez 30 minut i dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podgrzać bulion w małym rondlu i utrzymywać ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku rozgrzej olej i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać szalotki i doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
SólSól
5
Dodać odsączone farro i gotować, stale mieszając aż tosty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
6
Dodać wino i stale mieszać, aż odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
7
Dodaj 1/2 szklanki gorącego bulionu i stale mieszaj, aż do całkowitego wchłonięcia. Kontynuować dodawanie pozostałego bulionu, 1/2 szklanki na raz, aż farro jest kremowy i gotowane przez, o 30 protokół. Wyłączyć ogień i mieszać w porzeczki, orzeszki piniowe, ser feta, a pozostałe sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser FetaSer Feta
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
PorzeczkiPorzeczki
BulionBulion
FarroFarro
8
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Uwaga kucharza: aby grzać orzeszki piniowe, ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F, aż lekko tosty, o 6 do 8 protokół. Całkowicie schłodzić przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn