Farro, Radicchio i sałatka z pieczonych buraków

Farro, Radicchio i sałatka z pieczonych buraków
Farro, Radicchio, i sałatka z pieczonych buraków może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Ten przepis służy 8. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, olej roślinny, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farro, Radicchio i sałatka z pieczonych buraków, Sałatka z pieczonych buraków i Radicchio, oraz Farro Sałatka Z Pieczonych Buraków Rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż buraki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 8 x 8 x 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Skropić olejem roślinnym. Przykryć pieczone foiland, aż buraki będą miękkie, o 45minutes. Super. Buraki Trim; obrać. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Gotować farro w dużym rondlu osolonej wody do miękkości, mieszając ok. 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Drenaż.
5
Przenieść do dużej miski. Wymieszać 2 łyżki oleju, 1 łyżkę octu i garlicinto hot farro. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
FarroFarro
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Każdy burak pokroić na 6-8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
7
Dodaj buraki, radicchio, cebula, i pietruszka do farro; wrzucić do włączenia równomiernie. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
FarroFarro
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Ubić 2 łyżki oliwy z oliwek i 3 łyżki octu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Sałatka Drizzleover.
10
Dodać ser feta; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1
Każdy rodzaj buraka (Czerwony, Złoty, czerwono-biały-pasiasty Chioggia) byłby świetny w tej sałatce. Aby uniknąć przykutych rąk, noś plastikowe rękawice, gdysiewanie ciemnych buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1
Ten przepis wymaga Półkrwi, wersji ziarna, które nie wymaga moczenia przed ugotowaniem.Jeśli używasz zwykłego farro, pamiętaj, aby planahead. Będzie musiał moczyć przez noc. Farrois dostępne w sklepach specjalistycznych żywności, sklepach naturalfoods i rynkach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn