Farro i sałatka z pieczoną papryką
Farro i sałatka z pieczonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Ten przepis od Serious Eats ma 244 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, sól morska, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Z Pieczonego Kalafiora I Czerwonej Papryki Farro, Pieczony kalafior na Farro z sosem śmietanowym z czerwonej papryki, oraz Sałatka z cebuli, fety i papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki ubić i odstawić.
Do sałatki farro: doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj farro, zmniejszyć ogień do utrzymania na wolnym ogniu, i gotować zgodnie z instrukcjami na opakowaniu, w dowolnym miejscu od 15 minut do godziny. Po zakończeniu osuszamy durszlak lub sito, spłukujemy pod zimną wodą i odstawiamy do osuszenia.
W międzyczasie, za pomocą małego noża do parowania, pokrój wokół łodygi każdego pieprzu, usuwając łodygę wraz ze wszystkimi nasionami. Ustaw patelnię grillową na dużym ogniu.
Umieścić paprykę na patelni grillowej i gotować, przewracając od czasu do czasu, aż całkowicie czarny ze wszystkich stron, 20 do 30 protokół. Po zakończeniu przelej do torby i odstaw na kilka minut do pary. Po ostygnięciu Usuń zaczernioną skórę i pokrój miąższ w plastry o szerokości 3/8 cala.
W dużej misce do mieszania, połączyć gotowane farro, plastry czerwonej papryki, oliwki, tymianek, szalotki, większość feta, i dressing. Delikatnie wrzucić i doprawić do smaku solą.
Podawać z pozostałą fetą i posypką papryki.