Farro, biała fasola i konserwowa Sałatka z cytryny
Farro, biała fasola i konserwowana Sałatka cytrynowa to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 146 osób. Mieszanka fasoli cannelini, sok z cytryny, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Farro Sałatka z białej fasoli z winegretem cytrynowym, Toskańskie Risotto Z Białą Fasolą Farro, oraz Tuscan Farro i zupa z białej fasoli.
Instrukcje
W średnim garnku przykryć zimną wodą, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować do miękkości, o 30 protokół.
Odcedzić i wrócić do garnka.
W międzyczasie, rozgrzać oliwę na średnim ogniu w dużej patelni, aż migotanie.
Dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 10 protokół.
Dodaj czosnek i kontynuuj gotowanie, aż pory będą całkowicie miękkie.
Wymieszać fasolę, pietruszkę i zakonserwowaną cytrynę, a następnie przenieść całą mieszaninę do garnka z farro. Dobrze wymieszać, połączyć, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać na ciepło.