Farmhouse Butternut Squash Soup

Farmhouse Butternut Squash Soup
Farmhouse Butternut Squash zupa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko granny smith, Tureckie liście laurowe, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek w 4-do 6-quart ciężkiego garnka na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Dodać czosnek i kminek do tłuszczu w garnku i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek będzie blady złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj squash, marchew, jabłko, tymianek, liście laurowe, bulion, wodę, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotuj, odkryte, aż warzywa będą miękkie, 15 do 20 minut. Odrzuć tymianek i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BulionBulion
TymianekTymianek
WodaWoda
SólSól
5
Przecier około 4 filiżanek zupy w blenderze, partiami, jeśli to konieczne, do gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Powrót do garnka i doprawić solą, pieprzem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
6
Podawać z pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn