Farmers Market Scramble
Farmers Market Scramble to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, śmietanę, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Farmers ' Market Chowder, Farmers Market Pasta, oraz Farmers ' Market Spaghetti.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w dużej misce.
Roztopić 2 Łyżki. masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać połowę mieszaniny jaj i gotować, bez mieszania, aż jajka zaczną się ustawiać na dnie. Narysuj szpatułkę na dnie patelni, aby utworzyć duże twaróg. Gotować, aż jajka zgęstnieją, ale nadal wilgotne. (Nie mieszać stale.) Wymieszać w połowie pomidora.
Wyjąć z ognia i przenieść na ciepły talerz. Powtórz procedurę z pozostałym masłem, mieszaniną jaj i pomidorem.
Cały talerz jajek posypać szczypiorkiem i natką pietruszki; podawać na gorąco.