Farm Stand Corn Salsa
Przepis Farm Stand Corn Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Na 1,84 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kminek, miętę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Farm Stand Sałatka Ziemniaczana, Marynowane pomidory na farmie z Jalapeños, oraz Farm-stand faszerowane cukinia Squash.
Instrukcje
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia, dodać kukurydzę, i gotować, aż tylko miękkie, 2 protokół.
Spuścić, uruchomić pod zimną wodą i ponownie spuścić. Pat dry.
Połączyć kukurydzę, pomidory, jalapeo, szalotki, oliwa z oliwek, sok z limonki, i kminek w średniej wielkości misce. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do 6 godzin.
Krótko przed podaniem wrzucamy ogórek, kantalupę i miętę, doprawiamy solą i pieprzem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."