Farm Fresh Zucchini Cranberry Nut Muffins

Farm Fresh Zucchini Cranberry Nut Muffins
Farm Fresh Zucchini Cranberry Nut Muffins może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Jeśli masz sól, kawałki orzecha włoskiego, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 32 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Haszysz z cukinii ze świeżymi jajkami, Świeże Muffinki Żurawinowe, oraz Świeże Muffinki Żurawinowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj 12 filiżanek muffin z wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać 6 łyżek mąki i brązowego cukru razem w misce; masło pokroić w mieszaninie mąki, aż masz okruchy wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Margarynę i biały cukier ubić mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste. Jajko i wanilię ubić na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać 1 1/2 szklanki mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól razem w osobnej misce; stopniowo ubić do mieszaniny masła. Złożyć cukinię, żurawinę i orzechy włoskie do mieszaniny; łyżkę do przygotowanych kubków muffin, wypełniając prawie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
żurawinażurawina
CukiniaCukinia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Posypać polewą na ciasto.
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn