Farm Apple Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Farm Apple Pie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, skrócenie, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Farm Apple Pan Pie, Farm Wife ' s Fresh Apple tarta, oraz Apple Dome z Bravo Farm Special Reserve Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Jabłka umieść w misce i wymieszaj z sokiem z cytryny.
Wymieszać 3/4 szklanki białego cukru i 3/4 szklanki brązowego cukru z cynamonem, odstawić.
W dużej misce wymieszaj mąkę, 4 łyżeczki cukru, sól i proszek do pieczenia.
Cięcie w skracaniu. Żółtka ubić w 1 szklance miarki, dodać wodę, aby uzyskać 1 szklankę. Wymieszać z mieszanką mąki, aby uformować ciasto.
Ciasto podzielić na około połowę. Użyj większej części do dolnej skorupy.
Rozwałkuj skorupę dolną, aby dopasować się do dna i rozszerzył się w górę i po bokach jelly roll pan (patelnia ma około 10 x 15 cali).
Na patelni ułożyć skórkę.
Naprzemienne warstwy mieszanki jabłek i cukru na dolnej skorupie.
Rozwałkuj górną skórkę nieco większą niż galaretka i umieść na nadzieniu jabłkowym. Obróć rozszerzoną górną skorupę pod dolną skorupą na krawędziach i szczyp do uszczelnienia. Zrób małe szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 50 minut lub aż górna skorupa jest rumiana.
Aby glazury, połączyć cukierników cukier, wanilia, masło i mleko, aż mieszanina ma konsystencję glazury.
Mżawka glazury na wierzchu ciasta, gdy jest jeszcze ciepła.
Pokroić w kwadraty, aby służyć.