Farfalle ze szparagami, pieczoną szalotką i serem pleśniowym
Farfalle ze szparagami, pieczoną szalotką i serem pleśniowym to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 628 kalorii. Mieszanka szparagów, oliwy z oliwek, kremowy ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Farfalle Ze Szparagami, Czerwoną Cebulą, Orzechami Włoskimi I Serem Pleśniowym, Kanapki ze stekiem z serem pleśniowym i pieczoną szalotką, oraz Prażone Szparagi Z Serem Pleśniowym I Prażonymi Orzechami Włoskimi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wrzuć szalotkę z 2 łyżkami oleju na blasze do pieczenia; rozprowadzić w jednej warstwie.
Piec do miękkości i złoty kolor, mieszając od czasu do czasu, o 35 protokół.
Wymieszać 2 łyżki oleju i bułki tartej na patelni na średnim ogniu, aż okruchy brązowy, o 4 protokół. (Szalotki i okruchy można zrobić 8 godzin wcześniej. Przykryć oddzielnie; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą 10 minut.
Dodać szparagi; gotować, aż szparagi będą chrupiące-miękkie i makaron będzie delikatny, ale nadal twarde do ugryzienia, o 4 protokół.
Odcedzić makaron i szparagi.
Przenieść do dużej miski. Natychmiast dodać niebieski ser i szalotki. Wrzucić, aż ser topi się i makaron jest dobrze pokryte. Doprawić solą i pieprzem.