Farfalle ze szparagami, pieczoną szalotką i serem pleśniowym

Farfalle ze szparagami, pieczoną szalotką i serem pleśniowym
Farfalle ze szparagami, pieczoną szalotką i serem pleśniowym to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 628 kalorii. Mieszanka szparagów, oliwy z oliwek, kremowy ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Farfalle Ze Szparagami, Czerwoną Cebulą, Orzechami Włoskimi I Serem Pleśniowym, Kanapki ze stekiem z serem pleśniowym i pieczoną szalotką, oraz Prażone Szparagi Z Serem Pleśniowym I Prażonymi Orzechami Włoskimi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wrzuć szalotkę z 2 łyżkami oleju na blasze do pieczenia; rozprowadzić w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Piec do miękkości i złoty kolor, mieszając od czasu do czasu, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać 2 łyżki oleju i bułki tartej na patelni na średnim ogniu, aż okruchy brązowy, o 4 protokół. (Szalotki i okruchy można zrobić 8 godzin wcześniej. Przykryć oddzielnie; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać szparagi; gotować, aż szparagi będą chrupiące-miękkie i makaron będzie delikatny, ale nadal twarde do ugryzienia, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MakaronyMakarony
7
Odcedzić makaron i szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MakaronyMakarony
8
Przenieść do dużej miski. Natychmiast dodać niebieski ser i szalotki. Wrzucić, aż ser topi się i makaron jest dobrze pokryte. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser PleśniowySer Pleśniowy
SzalotkaSzalotka
SerSer
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Przenieść do misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Magazyn