Farfalle z salsą Kolendrową
Farfalle z salsą Kolendrową może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, pieprz, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Salsa Kolendrowa, Salsa Kolendrowo-Limonkowa, oraz Cal ' s Pineapple Cilantro Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w dużej misce; dobrze wymieszać.
Dodać makaron; wrzucić delikatnie.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.