Farfalle z Mascarpone, szparagami i orzechami laskowymi

Farfalle z Mascarpone, szparagami i orzechami laskowymi
Farfalle z Mascarpone, szparagami i orzechami laskowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1087 kalorii, 42g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz smukłe szparagi, farfalle, orzechy laskowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy laskowe można śledzić to danie główne z Strudel Śliwkowy Z Orzechami Laskowymi jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Farfalle z fasolą Fava, grzybami morelowymi i Mascarpone, Zawijane ciasteczka Mascarpone z orzechami laskowymi, oraz Makaron z karczochami, Mascarpone i orzechami laskowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Linia obramowana blachą do pieczenia z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Szparagi umieścić na przygotowanym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Skropić oliwą i posypać solą i pieprzem. Wrzucić do herbu; rozprowadzić w jednej warstwie. Smażyć, aż szparagi będą miękkie, o 10 protokół. (Można przygotować 2 godziny wcześniej; odstawić w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
4
Gotować makaron w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż stanie się miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu. Powrót makaron do garnka. Wymieszać z mascarpone, startym parmezanem i szparagami. Wrzucić na średnim ogniu, aż makaron jest pokryty sosem i mieszaninę ogrzewa się przez, dodając zastrzeżone wody makaronu przez 1/4 garściami, jeśli suche, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
WodaWoda
MascarponeMascarpone
SzparagiSzparagi
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Makaron kopiec w dużej płytkiej misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Posypać orzechami laskowymi, szczypiorkiem i wiórkami z parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
SzczypiorekSzczypiorek
8
* Włoski ser twarogowy; można go znaleźć na włoskich rynkach i niektórych supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn