Farfalle z cukinią, dyni i serem Pecorino
Farfalle z cukinią, dyni i serem Pecorino może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 7 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać oregano, dyni, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Farfalle z dyni, Makaron Z Dyni Z Pieczarkami Farfalle, oraz Risotto Z Dyni Z Pancettanem I Pecorino.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Na dużej patelni, saute czosnek i oregano w oliwie z oliwek przez 1-2 protokół.
Dodaj dyni i saute przez 8-10 minut.
Dodać cukinię i saute przez 2 minuty. Doprawić solą i pieprzem.
Makaron gotować 1 minutę w wymaganym czasie gotowania i zarezerwować 1 szklankę płynu do gotowania.
Dodaj 1 szklankę płynu do gotowania sosu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Do sosu dodać ugotowany makaron i gotować przez 1 minutę. Sos powinien stać się kremowy.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem.