Farfalle i zapiekanka z tuńczykiem
Farfalle i zapiekanka z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 750 kalorii, 37g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zakupiony sos alfredo, tuńczyka, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Farfalle i zapiekanka z tuńczykiem, Tunan i Farfalle Puttanesca, oraz Farfalle Sałatka Z Tuńczyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Odcedzić tuńczyka; rezerwy oleju.
Wymieszać bułkę tartą i parmezan w małej misce.
Wymieszać w 4 łyżki zarezerwowanego oleju z tuńczyka.
Gotuj makaron w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Makaron przełożyć do dużej miski.
Wymieszać z pozostałymi składnikami.
Przenieść mieszaninę makaronu do 3-quart owalne naczynie do pieczenia.
Posypać mieszaniną okruchów.
Piec, aż makaron jest gorący i polewa jest złoty brąz, o 25 protokół.