Farfalle, cukinia i papryka w Pesto
Farfalle, cukinia, i papryka w Pesto może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka papryki, soli, farfalle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pesto z cukinii z krewetkami i Farfalle, Farfalle z cukinią i Pietruszkowo-migdałowym Pesto, oraz Faszerowana cukinia i czerwona papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron; wrócić do patelni.
Dodać pesto; dobrze wymieszać.
Dodać cukinię i dalej 6 składników (cukinia przez czarny pieprz); wrzucić dobrze. Wymieszać w 1/4 szklanki sera. Wierzch z pozostałym serem.