Fantastyczne Tacos Rybne
Przepis Fantastyczne Tacos ryb może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $3.0 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sok z limonki, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fantastyczne Ciasto Rybne, Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do sosu, w małej misce, wymieszać majonez, sok z limonki i mleko; przechowywać w lodówce aż do podania.
W płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą i pieprz cytrynowy. W innej płytkiej misce ubij jajko i wodę. Zanurz ryby w mieszaninie jaj, a następnie w mieszaninie okruchów, poklepując, aby pomóc przylgnąć do powłoki.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj rybę; gotuj 2-4 minuty z każdej strony lub do złotego koloru, a ryba po prostu zaczyna łatwo płatkować widelcem.
Podawać w tortillach z dodatkami i sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ostertag Les Jardins Pinot Gris z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Ostertag Les Jardins Pinot Gris]()
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certyfikowana Biodynamika i praktykowanie od 1998 roku, Domaine jest właścicielem 35.5 akrów winnic w ponad 88 oddzielnych działkach rozsianych po wioskach Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé i Albé. Winogrona są zbierane ręcznie, delikatnie prasowane i fermentowane za pomocą lokalnych drożdży, aż do całkowitego wyschnięcia. Wino jest następnie starzone, sur lie, w starych dębowych beczkach o pojemności 228 L, przez 9 miesięcy.