Fantastyczne autentyczne ciasto pasterskie

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj fantastycznego autentycznego ciasta pasterskiego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1140 kalorii, 40g białka, oraz 92g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka masła, przecier pomidorowy, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Fantastyczne Ciasto Flan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 200C.
W rondlu rozgrzać oliwę i podsmażyć cebulę, marchew czosnkową na złoty kolor. Doprawić, dodać rozmaryn, gotować ok. 5 minut. W oddzielnej patelni gotować mięso mielone, aż rumiane, dodać liście tymianku, stale mieszając, aby rozbić mięso i zapewnić, że gotuje równomiernie. Gdy mielone jest rumiane, wyjąć z patelni i umieścić na wyłożonej talerzu, aby usunąć nadmiar tłuszczu, dodać grzyby do tej patelni i smażyć przez około 5 minut lub do lekko złoty.
Dodać przecier pomidorowy i ugotowaną mieloną marchewkę i cebulę zalać czerwonym winem i zmniejszyć o ok. połowę. Doprawić odrobiną soli i pieprzu, a następnie dodać bulion i dobrą szczyptę sosu Worcestershire. Delikatnie gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut, aż mięso zostanie ugotowane i mieszanina zgęstnieje. Łyżka mieszanki do naczynia żaroodpornego.Ugotować ziemniaki i gotować przez około 20 minut, aż zmiękną.
Odcedzić i przykryć pokrywką, aby osuszyć parą i zmniejszyć nadmiar wilgoci.
Dodać masło i żółtka i dokładnie zacieru, zetrzeć połowę parmezanu w ziemniakach i dobrze wymieszać. Nie pozwól, aby ziemniaki stały się zbyt mokre lub przyzwyczajenie chrupiące ładnie w piekarniku. Sezonu.Mieszankę ziemniaczaną wymieszać z mięsem, posypać pozostałym parmezanem i zakończyć skropić oliwą z oliwek.
Piec przez 25-30 minut lub aż góra będzie złota.