Fall Pasta Primavera
Fall Pasta Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz bulion warzywny, spadają warzywa, takie jak marchew, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Makaron mamy Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła oliwa z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj posiekane warzywa; smażyć przez 8 minut.
Dodać czosnek; smażyć 1 minutę dłużej.
Wlać bulion warzywny. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie.
Przenieść do miski. Makaron gotować w garnku z osoloną wodą, aż al dente. Rezerwa 1 szklanka płynu do gotowania; odcedzić makaron, a następnie dodać do warzyw.
Posypać posiekaną natką pietruszki i skórką z cytryny i wrzucić do obtarcia (dodać płyn do gotowania 1 łyżka. na raz, jeśli makaron jest suchy). Wierzch z tartym parmezanem.