Fajny Krem Truskawkowy

Fajny Krem Truskawkowy
Fajny krem truskawkowy to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka jagód, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fajny Krem Truskawkowy, COOL ' n EASY Strawberry Pie, oraz Chłodne Lody Z Ciekłym Azotem.

Instrukcje

1
Linia a 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa o podwójnej grubości folii; odstawić. W dużej misce, ubić serek, cukier i śmietanę, aż będzie gładka. Złóż truskawki i ubitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TruskawkiTruskawki
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Wlać do przygotowanej patelni. Przykryć i zamrozić na kilka godzin lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W małym rondlu zagotuj jagody, cukier i wodę; gotuj i mieszaj przez 3 minuty. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Przełożyć do blendera; przykryć i przetworzyć aż do puree. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Deser wyjąć z zamrażarki na 15-20 minut przed podaniem. Użyj folii do wyciągnięcia z patelni; usuń folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Pokroić w plastry ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
7
Podawać z sosem borówkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn