Fajne koperkowe szparagi
Cool Dill Asparagus to bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis na 4 porcje. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 14 g tłuszczu i łącznie 173 kalorie. Za 1,65 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką szparagi, oliwę z oliwek, pimiento i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako niedrogi dodatek do dań. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 79%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Chłodna zupa ogórkowo-koperkowa, Chłodna zupa ogórkowo-koperkowa i Chłodna sałatka ze szparagami i łososiem.
Instrukcje
Szparagi gotujemy w niewielkiej ilości wody, aż będą chrupiące.
Odpływ. W słoiczku z szczelnie zamykaną pokrywką połącz wszystkie pozostałe składniki i dobrze wstrząśnij.
Umieść szparagi w płytkim naczyniu; zalać marynatą szparagi w płytkim naczyniu; zalać marynatą szparagi. Przykryj i przechowuj w lodówce 8 godzin. Aby podać, usuń szparagi i ułóż je na talerzu; Wyjmij pimiento i cebulę z marynaty łyżką cedzakową i posyp szparagi.