Fajitas z pieczoną wołowiną

Fajitas z pieczoną wołowiną
Need a dairy free main course? Fajitas z pieczoną wołowiną może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zarezerwowane sos z kolendry-dusted rostbef, olej canolan, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fajitas Wołowe, Fajitas Wołowe, oraz Fajitas Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej rzepakowy, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę, paprykę, czosnek i chili w proszku i doprawić solą i pieprzem. Gotować na dużym ogniu, mieszając, aż zmiękną i rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chili W ProszkuChili W Proszku
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać wołowinę i sos i gotować, mieszając, aż po prostu ogrzewane przez, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
4
Podawać wołowinę i warzywa w ciepłych tortillach z salsą, śmietaną i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
KolendraKolendra
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
WołowinaWołowina

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn