Fajitas Wieprzowe Wolnoopalaczowe
Przepis powolne kuchenka wyciągnął Fajitas wieprzowe może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 8 godzin i 50 minut. To danie główne ma 285 kalorii, 23G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać stir-fry papryka i cebula, ser taco, ' N chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolnoopalacz Grillowany Szarpany-Fajitas Wieprzowe, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wkładki Reynolds™ Slow Cooker w misce o odstępie od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
Umieścić wieprzowinę w powolnej kuchence 3-do 4-quart.
Posypać przyprawą fajita. Top z salsą. Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Wieprzowinę rozdrobnić za pomocą 2 widelców; schab wrócić do kuchenki i dobrze wymieszać. Wymieszać z warzywami. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 30 minut dłużej lub aż mieszanina będzie gorąca i warzywa będą miękkie.
Używając łyżki szczelinowej, umieść 1/2 szklanki mieszanki mięsa w każdej ciepłej tortilli.
Podawać z kwaśną śmietaną.