Fajitas de Carne (stek Fajitas)
Fajitas de Carne (stek Fajitas) może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 767 kalorii, 57g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $5.97 za porcję. Jeśli masz kolendry, spódnica stek, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj La Mansion ' s Chicken Fajitas-Fajitas to danie Tex Mex, które każdy lubi, Steak Fajitas, oraz Steak Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Umieść stek i marynatę w plastikowej torbie. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny, do nocy.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i ogrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać paprykę, cebula, sól i pieprz, i gotować do miękkości, o 8 do 10 protokół.
Przenieść na talerz.Używając wilgotnego ręcznika papierowego, wytrzyj patelnię. Utrzymując ciepło na średniej wysokości, ogrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Wyjąć stek z marynaty i pokroić w plastry grubości 1/2 cala.
Umieść stek na patelni. Gotować, obracając raz, 3 do 4 minut na stronę średnio rzadkie, lub aż zrobić według własnych upodobań.eturn papryki i cebuli na patelni i wymieszać razem do ogrzania through.To złożyć fajitas, umieścić rozgrzaną tortillę na talerzu.
Dodaj kilka plastrów steku, paprykę, cebulę i śmietanę, jeśli używasz, i posypać kolendrą.
Podawać z ryżem, fasolą, guacamole i salsą na boku
Powtórz, aby zebrać pozostałe fajitas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.