Fajita Pitas
Fajita Pitas wymaga o 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 22g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś połówki piersi kurczaka bez skóry i kości, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Wołowina Fajita Pitas, Tex-Mex Pitas, oraz Pitas Grecki.
Instrukcje
Pokroić chleb na pół; rozłożyć 1/4 szklanki fasoli w każdej połowie. Owiń w folię aluminiową.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Wrzuć kurczaka z przyprawą fajita. Smażyć w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu 5 minut.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 3 protokół lub aż kurczak jest gotowy. Łyżka do pitas. Wierzch równomiernie z pozostałymi składnikami.