Fajita makaron z serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj makaronu z serem Fajita. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 428 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mieszanki przypraw fajita, zielona cebula, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera.
Instrukcje
Brązowa mielona wołowina na dużej patelni, mieszając, aż się kruszy; odcedzić. Wymieszać z makaronem, 1/4 szklanki zielonej cebuli, mieszanka przypraw, i salsa con queso; wlać do lekko nasmarowanego 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Posypać pokruszonymi muszlami taco.
Piec w 350 przez 30 minut lub do całkowitego ogrzania.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki zielonej cebuli.