Extra Smooth Pumpkin Pie
Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, serek, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ekstra Gładki Hummus, Jedwabiście Gładkie Ciasto Z Dyni, oraz Dyniowo-bananowy Smooth Green Smoothie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest złoty kolor, o 10 protokół.
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Zmniejsz temperaturę do 177°. w misce robota kuchennego połącz cukier, sól, cynamon, imbir i gałkę muszkatołową i trzykrotnie pulsuj, aby wymieszać.
Dodać serek śmietankowy i pulsować, aż powstanie jednorodna pasta.
Dodać dynię i masło i proces przez 30 sekund. Zatrzymaj, aby zeskrobać boki miski, a następnie przetworzyć przez dodatkowe 30 sekund, aż mieszanina będzie całkowicie gładka.
Dodać jajka i proces przez dodatkowe 15 sekund, a następnie zeskrobać po bokach i pulsować kilka razy.
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy ciasta i piec do momentu, aż nadzienie lekko puffs i środek porusza się tylko lekko po wymieszaniu, 30 do 35 minut, obracając ciasto w połowie pieczenia. Pozostawić ciasto do ostygnięcia przez co najmniej godzinę przed podaniem. Może być schłodzony do dwóch dni.